Hogy újra vigyázzban álljon…

Annak hátterében, ha partnere pénisze nem hajlandó az együttműködésre, különféle betegségek vagy akár a stressz is állhat. A kezeléstől nem kell tartania.
Örömmel várja, hogy az ünnepek alatt kiélvezhesse kedvese társaságát is? Főleg, ha az utóbbi időben az intim közelségről valahogy megfeledkeztek, és ő fáradtságra vagy munkahelyi gondokra panaszkodott kifogásként… Csalódásra ad okot az is, ha férfiúi büszkesége nem hajlandó az együttműködésre.

Az erekció kényes kérdés

Szexi fehérneműt öltött, romantikus hangulatot teremtett – hisz a sok stresszes hónap után végre pár napra kikapcsolódhatnak… de semmi. Néhány próbálkozás, stimuláló érintés, csók után feladta. Pénisze egyszerűen nem reagált. Lehet, hogy ez először fordult elő, lehet, hogy már ismételten. „Negyven éves kor felett a férfiak 40 százalékának gondot okoz az erekció. Ennek legtöbbször fizikai oka van, pl. cukorbetegség, túlsúly vagy előrehaladott kor. Lelki okokból a férfiak csak nagyon kis hányadánál sikertelen az erekció” – ecseteli Karol Veselý urológus.

Kockázati tényezők főleg a stressz, a veszekedések, a féltékenység illetve a depresszió. A férfiak nagyon érzékenyek a péniszükre. Ha gondjuk van vele, soká tart, míg ezt bevallják. Szégyenlik és letagadják a nehézségeket, mindenféle kifogást keresnek. Próbálják saját magukat is meggyőzni, hogy talán pár nap lazítás is segítene rajtuk. Viszont ha a minőségi szex a partnerével mindössze távoli emlék csupán, a probléma komolyabb ennél.