A merevedési zavar sebészeti beavatkozással történő kezelése az utolsó lépés, amire egy férfi elszánhatja magát. Előbb a kevésbé radikális kezelési módokat kell kipróbálni.

Mivel jár ez a kezelés?

A péniszbe protézist helyeznek. A protézis egyik fajtája henger alakú, műanyagból készül, és hosszának körülbelül a felénél hajlékony. Ezáltal teszi lehetővé a nemi aktust. A pénisz viszont szinte mindig merev. Ha vizelési zavarral küzd, vagy ha a jövőben endoszkópiás kivizsgálásnak illetve kezelésnek kell majd alávetnie magát, ez a fajta protézis nem megfelelő Önnek. A protézis másik fajtája sokkal kényelmesebb és praktikusabb. Ún. felfújható protézisről van szó. Ennél a protézisnél a pénisz egy igen kifinomult mechanikai rendszer következtében egyenesedik ki. A merevedést a beteg saját maga irányítja. Ez a fajta protézis viszont az előző típus többszörösébe, több százezer euróba kerül.

Mielőtt a sebészeti beavatkozás mellett döntene

Azt ajánljuk, először próbálja ki az erekció kezelésének fájdalommentes, non-invazív módszerét. Minden további kérdését örömmel – és díjmentesen – megválaszoljuk. Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot és oldja meg szexuális problémáját egyszer és mindenkorra! Klinikánk Budapesten található.