A vákuumpumpa erotikus játékszer és egyben hasznos segítség is merevedési zavar esetén. Egy vákuumhengerből és egy szívórészből áll. Egy szívólabdából, melynek nyomkodása által csökken a nyomás. A henger beljesében egy cső köti össze a hengerrel. A henger egy mandzsettával van ellátva, és egészen a pénisz tövére kell felhelyezni. Ne feledkezzen meg a jó minőségű síkosító gélről sem! Ha nem használ síkosítót, kellemetlen meglepetésben lehet része. A vákuum hatására a henger belsejében csökken a légnyomás, és ezáltal növekszik pénisz automatikus vérellátása. A pumpa használata előtt célszerű eltávolítani a szőrzetet. A pumpát legjobb szűkítőgyűrűvel együtt használni. Természetesen ügyelni kell arra, hogy a szűkítőgyűrű ne maradjon fenn túl soká. Legfeljebb 30 percig.

A vákuumpumpa használata

  • vigye fel a síkosító gélt a puha mandzsettára
  • a mandzsettán keresztül helyezze a péniszt teljes hosszában a hengerbe
  • nyomkodja a gumilabdát – ezáltal vákuum keletkezik
  • várjon egy ideig, pár percen belül bekövetkezik a merevedés – a jobb hatás érdekében ajánlatos kb. 10 percet várni
  • távolítsa el a pumpát – a legtöbb pumpa vákuumszeleppel van ellátva (az olcsóbb modellek esetében a hengeren egy lyuk található, amelyet ujjal be kell fogni – ez esetben egyszerűen csak vegye el az ujját), ekkor kihúzhatja a péniszt
  • a szűkítőgyűrű felhelyezése – helyezze fel a gyűrűt a pénisz tövére (a gyűrű összehúzza az ereket és megakadályozza, hogy a vér visszatoluljon a szervezetbe)